Πλοήγηση ανά Θέμα "Traditional cuisine--Lesbos Island--Plomari"

Ιδρυματικό Καταθετήριο DSpace

Πλοήγηση ανά Θέμα "Traditional cuisine--Lesbos Island--Plomari"

Ταξινόμηση κατά: Σειρά: Αποτελέσματα:

  • Βασίλαρος, Ζάνος Γρ. (Μυτιλήνη : Διευθυντής Στρατής Παπανικόλας, 1923-01-05)
    Αποσυρτή: Χοιρινή κοιλιά με την οποία φτιάχνονταν ο πατσάς και τρωγόταν το πρωί των Χριστουγέννων μετά την εκκλησία. Αματιά: Έντερο γεμιστό. Γλυνόπιτα: Λίπος χοιρινό, το οποίο έλιωναν και κατόπιν αφού πάγωνε το κρέμαγαν ...