dc.date.accessioned |
2014-07-02T19:10:27Z |
|
dc.date.available |
2014-07-02T19:10:27Z |
|
dc.date.issued |
1922-05-26 |
|
dc.identifier.citation |
Εφημερίδα Ελεύθερος Λόγος, τεύχ. 1697, 26-05-1922, σελ. 1 |
el |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1118 |
|
dc.description |
Καθημερινή πρωινή εφημερίς φιλελεύθερων αρχών |
el |
dc.description |
Γραφεία Λεωφόρος Γεωργίου του Α΄ |
el |
dc.description |
Το φύλλον λεπτά 20 |
el |
dc.description |
Έτος ΣΤ' |
el |
dc.description.sponsorship |
Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας Ελλάδα-Κύπρος ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΗΡΟΔΟΤΟΣ |
el |
dc.language.iso |
el |
el |
dc.publisher |
Εφημερίδα Διευθυντής και υπεύθυνος: Στρ. Παπανικόλας |
el |
dc.subject |
Πανηγύρια--Ελλάδα--Λέσβος (Νομός) |
el |
dc.subject |
Λαογραφία--Ελλάδα--Λέσβος (Νομός) |
el |
dc.subject |
Εορτές--Ελλάδα--Λέσβος (Νομός) |
el |
dc.subject |
Πανηγύρι του Ταύρου (Λέσβος) |
el |
dc.subject |
Λέσβος--Θρησκευτική ζωή και έθιμα |
el |
dc.subject |
Lesbos Island--Religious life and customs |
el |
dc.subject |
Religious festivals |
el |
dc.subject |
Θρησκευτικές εορτές |
el |
dc.subject |
Κισκέτς |
el |
dc.subject |
Μαγειρική, Ελληνική--Λέσβος (Νομός) |
el |
dc.subject |
Μαγειρική, Ελληνική--Αιγαίο, Νησιά του |
el |
dc.subject |
Cooking--Greece--Lesbos Island |
el |
dc.subject |
Αγία Παρασκευή (Λέσβος)--Κοινωνική ζωή και έθιμα |
el |
dc.subject |
Agia Paraskevi (Lesbos Island, Greece)--Social life and customs |
el |
dc.subject |
Ήθη και έθιμα |
el |
dc.title |
Πανηγυριώτικες εντυπώσεις: από τον Ταύρον |
el |
dc.type |
Article |
el |